Sevves humörsvängningar

Sevve skrev igår ett arg inlägg igår på sin blogg. Hon blev sur för att "C" (cassandra) satt och Kommenterade vår blogg. Hon skriver att cassandra är omogen och att hon inte har något liv. Hon skriver även i slutet att "jag" eller rättare sagt vi på BG är idioter.

Tack för Tipset
Karin
______________________________________________________________________


Håller ni med henne av allt hon säger?


Rubriker betyder alltid något

Blev precis mailad av en läsare som helst vill vara anonym. Men läsaren såg detta på Cassandras blogg. Tro ni att detta kan vara riktat till Sevve?
En rubrik säger betyder alltid något i en bloggares liv.
Håller ni med?


LÄNK TILL INLÄGGET


Vem är snyggast?

VEM ÄR SNYGGAST??
Cassandra                           eller                           Sevve

Kan inte försvara sig själv

Vi har redan fått arga läsare speciellt en läsare som har kommit och kommenterat ,Minahersan, vi på BG såg på sevves OCH  Minahersans blogg att de två är VÄNNER! Försöker Sevve hämta försvar genom vänner? Kan hon inte försvara sig själv för att detta är sant?


Men Minahersan satt och kommenterad först och lekte att hono var en vanlig läsare så vi på BG brydde oss inte men sedan kom en till kommentar där det stod lite saker som fick oss att fundera på vem detta egentligen var. "spräcka din panna" och "fega fitta" skrev hon bland annat at vi var. Vi kollade in på Minahersans blogg och såg då att hon och Sevve är vänner.

VAD TROR NI?
Minahersan verkar vara arg över att vi sitter och skriver om hennes vän

Blev upprörd över det som läckt

Sevve har kommenterat våran blogg men det var inte direkt ett "svar på tal" utan hon är arg över det som kommit ut. Påståendenna kanske är sanna, Sevve kanske starta allt genom att få lite uppmärksamhet. Men nu när hon har all uppmärksamhet, varför vara sur över det?


Är det Sevve som har startat allt? (SENASTE NYTT FRÅN BLOGG BRÅKET)

Enligt Cassandra så har Sevve börjat kommentera hennes blogg med onödiga kommentarer och sökt efter uppmärksamhet. Får se vad Sevve svarar på detta!
Vad tror ni, har Cassandra rätt?

Blogg bråk?

Detta blev vi precis tipsade om! En läsare från Cassandras tipsade om detta! Det verkar vara ett blogg bråk mellan dessa tre. Vet ni något mer om detta MAILA GÄRNA in till oss! Ni är Anonyma,

men om ni vill bli länkade på bloggen som redan har några hundra läsare så får ni säga att ni inte behöver vara anonyma!

Vad tror ni, ett nytt bloggbråk?
Bild tagen från Cassandras blogg

Kan denna bloggare vara kär?

Vår första skvallerinlägg. Fick ett mail om denna tjej, Reaa, som verkar ha en rätt intressant blogg. Men är hon kär? Det är en gåta. Tjejer som publicerar sådana citat över en bild på sig själva brukar oftast vara kära. Men i vem?
Det kanske kommer ett svar på detta snart!

Kontakta oss på...

baragossip@live.se
baragossip@live.se
baragossip@live.se
baragossip@live.se
baragossip@live.se
baragossip@live.se
baragossip@live.se
baragossip@live.se
baragossip@live.se
baragossip@live.se

 


Nu kör vi på framtidens skandal bloggar

Nu kör vi? Vi här på BG tycker att skandal bloggarna: Kissie, Paow, Dessie osv har blivit för tråkiga, och tänker starta något nytt!

 För att få denna blogg uppdaterad måste ni mejla in alla bloggar som ni tycker kan vara nästa skandal bloggare. Behöver så många bra bloggar som möjligt. När jag läst deras blogg så ska jag få deras bråk uppdaterad här på BARA GOSSIP (BG) Länka våran blogg och få hit så många som möjligt så kommer vi fortsätta uppdatera denna blogg!

Vi såg även att liknande blogg starta förut men de valde att ta bort den, rädda? Nej det är inte vi. Vill ni att vi kör? Ja men då gör vi de! Vi på BG kommer att hitta bloggare om ni inte gör det!
Skandal bloggare som jag vill ha:

1. De ska vara bråkiga
2. De ska ha attityd
3. De ska vara roliga att läsa
4. KAXIG ATTITYD

Maila till:    
baragossip@live.se
Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0